Er vindt momenteel in de maatschappij een sterke verschuiving plaats waarbij jong en oud steeds meer naar elkaar toe komen.  De ouderen van nu zijn veel hipper en jonger dan ooit en vinden gezondheid op deze leeftijd belangrijker dan geld. Ze zijn bereid om te experimenten en willen niet meer geassocieerd worden met suf en grijs. Daarentegen zijn de jongeren van nu eerder volwassen en zelfstandig. De jongeren kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het volgen van een healthy verantwoord leven, waarin food een belangrijke rol heeft.

De healthy vingerfood producten die geïnspireerd zijn op nostalgische recepten, krijgen door nieuwe benamingen als ongehutste pot en boeren cool een nieuwe dimensie. De food lijn bestaat uit drie onderdelen; de vingerfood chips zakken, bakjes met vingerfood groentes/fruit en potjes met dipsauzen die zowel in die bakjes als los te verkrijgen zijn. Het uiterlijk van de verpakking bestaat uit papier en biologisch afbreekbaar plastic, touw en krijtachtige details gecombineerd met een moderne passende print.

De productlijn is bedoeld voor de food afdeling van de Hema en zal vanaf zomer 2015 verkrijgbaar zijn bij alle Hema vestigingen en online.

06 23 86 69 07 / carolinehengst@hotmail.com