Wij zouden jullie ontzettend graag ontmoeten tijdens een voorlichtingsbijeenkomst waar iedereen fysiek aanwezig kan zijn en jullie met docenten en studenten kunnen praten. Echter, wij worden in dit streven nog steeds uitgedaagd door de Covid 19-maatregelen. Een fysieke bijeenkomst valt helaas nog steeds niet onder de mogelijkheden.

Zodra er meer fysiek mogelijk is zullen wij dit melden op de website. Houd de website dus in de gaten!

Hier alvast alle (online) open dagen op een rij:  zaterdag 23 januari, zaterdag 6 maart, zaterdag 10 april en zaterdag 15 mei. 

 

Bekijk hier ons Vimeo kanaal:

https://vimeo.com/showcase/7756873

En hierbij ons Arte-Mag:

https://online.fliphtml5.com/gkbcg/rccj/

Heb je vragen over de opleiding? Mail dan naar: opendag@academieartemis.nl Je kunt ook een dm bericht sturen via instagram: @academieartemis

Bezoek ook de graduation show van onze alumni: 2020.academieartemis.nl

 

Voorlichting middelbare scholen en MBO4

Bent u decaan op een middelbare school (HAVO/VWO) of op een MBO4 opleiding? Heeft u interesse in een voorlichting over onze academie? Wij komen graag (online) langs om uw leerlingen te informeren! Neem contact op via info@academieartemis.nl t.a.v. Dick van der Vlies voor meer informatie.

Lesgeven?

Mocht je interesse hebben om les te geven op de academie, dan kun je het beste contact opnemen met docentenbureau@academieartemis.nl t.a.v. Annemarie in ’t Hol of Jeanine Franyutti.

Stuur je CV, portfolio en uiteraard motivatie mee!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons ook op Facebook & Instagram