Als je graag wilt kennismaken met het stylingvak, of nog geen tijd of ruimte hebt voor een deeltijdopleiding of de Bachelor Allround Styling, raden we je aan om met een basiscursus te beginnen. 

Daarmee krijg je inzicht in het stylingvak en leer je onmisbare basisvaardigheden. 

Een basiscursus biedt een goede voorbereiding op de toelatingsopdracht als je besluit om een van onze opleidingen te volgen.

Fotografie expositiebeeld> LVDK

Fotografie expositiebeeld> LVDK

Oriëntatiecursus

Aan de hand van thema’s worden in 9 weken de belangrijkste aspecten van styling behandeld en word je wegwijs gemaakt in het werkveld en de styling processen. Je krijgt les van een professional en daarnaast verzorgt een gastspreker een lezing over het vakgebied.

Door de cursus ontdek je wat styling inhoudt en wat de mogelijkheden zijn in de praktijk. Bovendien leer je tijdens deze cursus welke mentaliteit, motivatie en attitude je moet hebben om als stylist te kunnen slagen.

Wanneer je na het volgen van deze cursus het gevoel hebt dat het stylingvak echt iets voor je is, dan kun je toelating doen voor een van onze opleidingen. Het werk dat je tijdens de cursus hebt gemaakt kun je ook meenemen naar de toelating.

Data studiejaar 2021-2022

PERIODE: 13 december 2021 – 28 februari 2022
(9 weken + lesvrije Kerst- & voorjaarsvakantie)

LESTIJDEN: iedere maandag van 18:30 tot 21:30

LOCATIE: Academie Artemis
Prinsengracht 400 Amsterdam

De oriëntatiecursus is een fysieke cursus, maar dit blijft afhankelijk van actuele maatregelen. Vanwege COVID-19 is er altijd de mogelijkheid dat wij geheel of gedeeltelijk moeten omschakelen naar online onderwijs.

Academie Artemis behoudt zich het recht voor om bij te weinig inschrijvingen de data aan te passen of de cursus op te schorten.

Schrijf je in