Basiscursus

Als je graag wilt kennismaken met het stylingvak, of nog geen tijd of ruimte hebt voor een deeltijdopleiding of de Bachelor Allround Styling, raden we je aan om met een van onze cursussen te beginnen. Dit studiejaar zullen onze modules online te volgen zijn.

Daarmee krijg je in één tot tien weken inzicht in het styling en leer je onmisbare basisvaardigheden. Je kunt kiezen uit: Basiscursus Styling (online) en Stylingweek (online).

De cursussen bieden een goede voorbereiding op de toelatingsopdracht als je besluit om een van onze opleidingen te volgen.

Fotografie expositiebeeld> LVDK

Fotografie expositiebeeld> LVDK

Basiscursus (online)

Aan de hand van thema’s worden in 10 weken de belangrijkste aspecten van styling behandeld en word je wegwijs gemaakt in het werkveld en de styling processen. Je krijgt les van een professional en daarnaast verzorgt een gastspreker een lezing over het vakgebied.

Door de cursus ontdek je wat styling inhoudt en wat de mogelijkheden zijn in de praktijk. Bovendien leer je tijdens deze cursus welke mentaliteit, motivatie en attitude je moet hebben om als stylist te kunnen slagen.

Wanneer je na het volgen van deze cursus het gevoel hebt dat het stylingvak echt iets voor je is, dan kun je toelating doen voor een van onze opleidingen. Het werk dat je tijdens de cursus hebt gemaakt kun je ook meenemen naar de toelating.

Startdata studiejaar 2021-2022

Maandag 27 september en/of woensdag 29 september 2021

Lestijden: 18:30 tot 21:30

Locatie: ONLINE

Academie Artemis behoudt zich het recht voor om bij te weinig inschrijvingen de cursusdata aan te passen of de module op te schorten.

Schrijf je in