Basismodule

Als je graag wilt kennismaken met het stylingvak, of nog geen tijd of ruimte hebt voor een deeltijdopleiding of de Bachelor Allround Styling, raden we je aan om met een van onze modulen te beginnen.

Daarmee krijg je in één tot acht weken inzicht in het styling en leer je onmisbare basisvaardigheden. Je kunt kiezen uit: Basismodule Styling en Stylingweek

De modulen bieden een goede voorbereiding op de toelatingsopdracht als je besluit om een van onze opleidingen te volgen.

Fotografie expositiebeeld> LVDK

Fotografie expositiebeeld> LVDK

Basismodule Styling

Aan de hand van thema’s worden in 8 weken de belangrijkste aspecten van styling behandeld en word je wegwijs gemaakt in het werkveld en de styling processen. Je krijgt les van een professional en daarnaast verzorgt een gastspreker een lezing over het vakgebied.

Door de module ontdek je wat styling inhoudt en wat de mogelijkheden zijn in de praktijk. Bovendien leer je tijdens deze module welke mentaliteit, motivatie en attitude je moet hebben om als stylist te kunnen slagen.

Wanneer je na het volgen van deze module het gevoel hebt dat het stylingvak echt iets voor je is, dan kun je toelating doen voor een van onze opleidingen. Het werk dat je tijdens de module hebt gemaakt kun je ook meenemen naar de toelating.

Startdata studiejaar 2019-2020

Maandag 23 september / Woensdag 25 september

Maandag 9 december / Woensdag 11 december

Maandag 24 februari / Woensdag 4 maart

Lestijden: 18:30 tot 21:30

Locatie: Amsterdam

Schrijf je in