Styling> Marieke van Wijngaarden 

Styling> Marieke van Wijngaarden 

Toelatingsprocedure

Zodra wij bericht ontvangen dat het inschrijfgeld is binnengekomen, sturen we je een mailtje met de uitnodiging voor de eerstvolgende (online) toelatingsdag. Na onze uitnodiging krijg je twee tot drie weken de tijd voor het maken van de toelatingsopdracht. 

Wanneer de online toelating heeft plaatsgevonden krijg je na maximaal twee weken bericht van ons of je toegelaten bent. Als dat zo is, ontvang je ons inschrijfcontract.

Stuur dat zo snel mogelijk terug, want we plaatsen op volgorde van binnenkomst –en er zijn elk jaar meer aanmeldingen dan we kunnen plaatsen. De factuur voor het collegegeld ontvang je in juli.

Aanmelding bij Studielink:
De aanmelding voor de studie Bachelor Allround Styling voorloopt rechtstreeks via Academie Artemis zonder tussenkomst van Studielink. Als er gevraagd wordt om een 1e, 2e en derde voorkeur in Studielink heeft dit alleen betrekking op lotingopleidingen aan een bekostigde instelling. Academie Artemis is een particuliere opleiding en staat daarom niet vermeld op Studielink.

Het collegegeld voor het studiejaar van de Bachelor Allround Styling in 2020-2021 is €7.450,-.

De museumjaarkaart, een OBA pas en excursies zijn in alle studiejaren in het collegegeld inbegrepen. Studenten van de Bachelor Allround Styling hebben recht op een OV-chipkaart en een Studievoorschot.

Het collegegeld voor de Deeltijd opleiding in 2020-2021 is €3.800,-

Het inschrijfgeld van €75,- euro voor de toelatingsdag wordt gerestitueerd indien men binnen twee weken na inschrijving annuleert. Annuleringen die plaatsvinden twee tot een week voor de toelating krijgen 50% van het inschrijfgeld gerestitueerd. Annuleringen die minder dan een week voor de toelating plaatsvinden krijgen geen restitutie van het inschrijfgeld.

Annulering tot 2 weken voor de toelatingsdatum: 100% restitutie

Annulering 2 tot 1 week voor de toelating: 50% restitutie

Annulering minder dan 1 week voor de toelating: 0% restitutie

Wij raden aan je in te schrijven voor 1 april 2021 (uiterlijk voor 1 mei).

Schrijf je hier in »