Styling> Marieke van Wijngaarden 

Styling> Marieke van Wijngaarden 

Toelatingsprocedure

Zodra wij bericht ontvangen dat het inschrijfgeld is ontvangen sturen we je een bevestigingsmail. Vervolgens krijg je een uitnodiging voor de eerstvolgende online toelatingsdag. Na onze uitnodiging krijg je twee weken de tijd voor het maken van de toelatingsopdracht. 

Wanneer het online toelatinggsgesprek heeft plaatsgevonden krijg je binnen een week bericht van ons of je aangenomen bent. Als dat zo is, ontvang je van de studentenadministratie het inschrijfcontract.

Stuur dat zo snel mogelijk terug, want we plaatsen op volgorde van binnenkomst, en er zijn elk jaar meer aanmeldingen dan we kunnen plaatsen. De factuur voor het collegegeld ontvang je in juli.

Aanmelding bij Studielink:
De aanmelding voor de studie Bachelor Allround Styling voorloopt rechtstreeks via Academie Artemis zonder tussenkomst van Studielink. Als er gevraagd wordt om een 1e, 2e en derde voorkeur in Studielink heeft dit alleen betrekking op lotingopleidingen aan een bekostigde instelling. Academie Artemis is een particuliere opleiding en staat daarom niet vermeld op Studielink.

Collegegeld
Het collegegeld voor het studiejaar van de Bachelor Allround Styling in 2023-2024 is vanaf 1 november zichtbaar. Houdt onze website in de gaten.

De museumjaarkaart, studietrips en toegang tot ons studenten portal en SURFspot (creatieve programma’s met flinke kortingen) zijn in alle studiejaren in het collegegeld inbegrepen. Studenten van de Bachelor Allround Styling hebben recht op een OV-chipkaart en een Studievoorschot.

 

Annuleren
Het inschrijfgeld van €75,- kan bij annulering tot 1 week voor de toelating gedeeltelijk gerestitueerd worden:

Annulering vóór ontvangst van uitnodiging toelatingsdatum: 80% restitutie

Annulering na ontvangst van uitnodiging toelatingsdatum: 50% restitutie

Annulering minder dan 1 week voor de toelatingsdatum: 0% restitutie

Inschrijftermijn
Wij raden aan je in te schrijven voor 1 augustus 2021.

Schrijf je hier in »