Fragment uit conceptboek – homeware collectie voor Kenzo. Styling> Femke Hofhuis

Fragment uit conceptboek – homeware collectie voor Kenzo. Styling> Femke Hofhuis

Jaar 1

Het eerste jaar start met een basisblok waarin de visuele vaardigheden en de basiskennis over cultuur en trendforecasting vergroot worden.

Vakken:
> kleur & materiaal
> tekenen
> beeldcommunicatie
> cultuurkennis
> trendforecasting

Het tweede deel van het eerste jaar bestaat uit twee projecten waarin praktijkgerelateerde opdrachten uit de interieurbranche aan je worden voorgelegd. Hierin wordt bijzondere aandacht besteed aan de vakken Productstyling, Ruimtestyling, Communicatiestyling en Fotostyling.

Het eerste jaar wordt afgesloten met een overgangsbeoordeling.

Jaar 2

Het tweede jaar start met drie vakgerelateerde projecten en wordt afgesloten met het eindexamen. De projecten zijn reële praktijkgerichte opdrachten waarmee de kennis en kunde opgedaan in het eerste jaar aan de praktijk getoetst wordt. Denk aan projecten voor Ikea op product-, winkelruimte en online shopniveau. Of het ontwikkelen van interieurconcepten voor nieuwbouwprojecten op de Zuidas in Amsterdam.

Het laatste gedeelte van de studie bestaat uit het eindexamentraject, hier maak je jouw toegevoegde waarde als stylist voor het bedrijfsleven kenbaar. De eindexamenprojecten zijn actueel en marktgericht en bieden individuele ruimte om je professionele kwaliteiten als stylist te benadrukken. Je kunt op de portfoliopagina alvast een aantal examenprojecten bekijken.

Waar werk je na de studie? Lees het ook Artemis alumni magazine!

Ga naar een van de andere deeltijdopleidingen: Modestyling en Mediastyling of schrijf je in.