Bachelor allround styling

De opleiding Allround Styling valt onder het Hoger Beroepsonderwijs. Je studeert op bachelorsniveau af. Na vier jaar ben je gespecialiseerd in het onderzoeken van maatschappelijke ontwikkelingen, het maken van trendanalyses en het doen van trendforecasting, conceptontwikkeling en visualisatie. Je bent multidisciplinair opgeleid en hebt  een probleemoplossend vermogen, waardoor je snel kan schakelen en kunt inspelen op de beroepspraktijk. Je kunt toekomstige ontwikkelingen naar eigen visie commercieel vertalen en implementeren.

More

Basismodule

Als je graag wilt kennismaken met het stylingvak, of nog geen tijd of ruimte hebt voor een deeltijdopleiding of de Bachelor Allround Styling, raden we je aan om met een van onze modulen te beginnen. Dit studiejaar zullen onze modules online te volgen zijn.

Daarmee krijg je in één tot tien weken inzicht in het styling en leer je onmisbare basisvaardigheden. Je kunt kiezen uit: Basismodule Styling (online) en Stylingweek (online).

De modulen bieden een goede voorbereiding op de toelatingsopdracht als je besluit om een van onze opleidingen te volgen.

More