Interieurstyling

Gedreven door ambitie en creativiteit zijn er steeds meer ZZP’ers, maar de samenleving heeft zich nog onvoldoende aangepast aan hun manier van werken.

Er is minder behoefte aan traditionele werkplekken. We zitten niet meer allemaal van negen tot vijf op dezelfde stoel achter ons eigen bureau. Steeds meer kantoren staan leeg. Het ontwerp van de plek waar we werken, moet dus veranderen. Hoe? Uit onderzoek blijkt in ieder geval dat ZZP’ers behoefte hebben aan privacy, sociaal contact en mogelijkheid tot samenwerken.
Flexdesk, een innovatieve transformatie van de werkplek, is in samenwerking met Moleskine ontwikkeld voor ZZP’ers in de Randstad. Het is een nomadische werkplek. Werk optimaal waar en wanneer je maar wilt.

Styling> Vera van Wijnen, Fotografie> Robin Griffin, Modellen> Rebecca Hopman, Bo Buurkes & Amber Vos, MUAH> Ellen van Berkel, Assistent Hair> Nicoline Kranenburg

Styling> Vera van Wijnen, Fotografie> Robin Griffin, Modellen> Rebecca Hopman, Bo Buurkes & Amber Vos, MUAH> Ellen van Berkel, Assistent Hair> Nicoline Kranenburg

Modestyling

‘Some people aren’t really all that they ’’post‘’ to be’. Wie herkent dat niet? Wie toont niet een mooiere, verbeterde versie van zichzelf op social media.

Jongeren moeten weer terug naar de basis, leren offline te zijn,  je echte zelf te tonen zonder filters, vervormingen of emoticons. Vooral meisjes in de puberteit worden hier erg door beïnvloed. Door hen ‘aware’ te maken wat social media met je doet, moeten ze gestimuleerd worden om meer offline te leven.

#Just Like wil jongeren stimuleren meer van zichzelf te laten zien, hun ware ik te omarmen en niet langer hun onzekerheid te verbloemen door een mooiere, verbeterde versie van zichzelf op social media te zetten. Het is een transparante denim collectie voor Cheap Monday, een merk met een duidelijke focus op de jeugd en betaalbaar.