Contact

Academie Artemis is gevestigd in Amsterdam.

Amsterdam Hoofdkantoor > Prinsengracht 400 / 1016 JB/ 020 689 51 00/ info@academieartemis.nl

De locatie is gevestigd middenin bruisend, inspirerend Amsterdam, zodat trends op de voet gevolgd kunnen worden en de mogelijkheden tot samenwerking met het bedrijfsleven en andere opleidingen en organisaties legio zijn. Prinsengracht 400 beschikt over een atelier en een grote binnentuin.

 

More

Gastdocentschap

Academie Artemis heeft een netwerk van meer dan 200 beroepsprofessionals die als gastdocent hun praktijkervaring, kennis van en passie voor het vak willen overbrengen aan onze studenten.
Dit maakt Academie Artemis tot een platform van vakkennis, praktijkervaring en passie voor het vak.

Academie Artemis is altijd geïnteresseerd in enthousiaste beroepsprofessionals die naast hun reguliere werkzaamheden in het beroepenveld op freelance basis gastlessen willen geven. Je wordt als gastdocent ingehuurd voor een lesblok in jouw vakgebied, variërend van 7 tot 10 weken.

Als voorwaarde stellen we dat je beschikt over aantoonbare ervaring in de beroepspraktijk en het werkveld (minimaal 4 jaar) en een afgeronde HBO opleiding.

Vind je het leuk en inspirerend om als gastdocent jouw kennis en kunde aan onze studenten over te dragen en voldoe je aan bovenstaande voorwaarden?

Stuur dan je CV en een korte motivatie naar:
docentenbureau@academieartemis.nl.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Om een indruk te krijgen van ons onderwijs, de academie en onze studenten raden wij je aan om één van onze Open Dagen te bezoeken.

 

More

image: Rosie Chomet

image: Rosie Chomet

VACATURE MARKETING EN COMMUNICATIE SPECIALIST - ACADEMIE ARTEMIS

Ben jij die ondernemende marketing en communicatie specialist met liefde voor communicatie en creatie? Neem jij initiatief en voer jij zelf opgestelde plannen daadkrachtig uit? Ben je een ster in het organiseren van events en weet je te verbinden? Kom dan werken bij Academie Artemis als marketing en communicatie specialist!

Wat ga je doen?

In deze functie sta je centraal in de organisatie en ga je actief en voortvarend aan de slag met al onze marketing en communicatie activiteiten. Je organiseert projecten rondom de voorlichting over onze opleidingen en werving van studenten op basis van eigen observaties en analyses. Jij zet in deze rol onze academie op juiste wijze in de markt en helpt studenten en externe stakeholders aan onze opleiding te verbinden.

Verder behoren tot jouw verantwoordelijkheden:

 • het vergroten van de online- en offline zichtbaarheid van onze academie bij potentiele studenten en relevante vooropleidingen
 • het opstellen van een communicatie- en PR jaarplan met bijbehorende onderzoeken
 • het bedenken, schrijven en (laten) opmaken van content voor onze website, direct mail, social media, marketing en sales materialen
 • het opzetten en onderhouden van samenwerking met externe bureaus
 • het bewaken van onze huisstijl en het neerzetten van de juiste tone of voice om onze doelgroepen te bereiken
 • het organiseren van open dagen en events, zowel intern als extern

Wie ben jij?

Je bent een vernieuwende en zelfsturende marketing en communicatie specialist met liefde voor kunst, cultuur en creatie. Je hebt affiniteit met het onderwijs en weet welke paden te bewandelen om je doel te bereiken. Je bent hands-on, creatief en verbindend. Je weet hoe je huidige en toekomstige studenten zowel online als offline kunt bereiken.  Daarnaast ben je altijd op de hoogte van de laatste trends.

Verder:

 • heb je een afgeronde HBO opleiding op het gebied van marketing en communicatie met minimaal 5 jaar werkervaring in dit vakgebied
 • ben je een flexibele oplossings- en resultaatgerichte teamspeler, en kun je werken onder hoge druk
 • ben je onderzoekend en analytisch
 • heb je aantoonbare ervaring met commercieel schrijven
 • ben je een creatieve content creator en weet je jongeren en studenten multichannel te bereiken
 • beschik je over ruime aantoonbare ervaring met online marketing, Google Analytics, Adwords, SEO/SEA, email marketing en social media
 • ben je 24- 32 uur per week beschikbaar

Academie Artemis is een geaccrediteerde hogeschool die studenten opleidt tot allround creative in het werkveld van styling en vormgeving. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt!

Wij bieden

 • een dynamische parttime baan binnen een vernieuwende organisatie
 • een marktconform salaris afhankelijk van ervaring
 • een zelfstandige baan met ruimte voor eigen initiatief en creativiteit
 • vakantiedagenregeling en 8% vakantiegeld
 • mogelijkheid tot deelname aan pensioenregeling
 • laptop en gedeeltelijk thuiswerkmogelijkheid
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen

Solliciteren

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als marketing en communicatie specialist? Solliciteer dan voor 19 november. Je krijgt altijd een reactie, uiterlijk twee weken na ontvangst van je sollicitatie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Martijn beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar m.feringa@academieartemis.nl

Stuur jouw CV en motivatie aan Academie Artemis t.a.v. Martijn Feringa:

m.feringa@academieartemis.nl

Let wel, het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Academie Artemis. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We kijken uit naar jouw reactie!!

More