Contact

Academie Artemis is gevestigd in Amsterdam.

Amsterdam Hoofdkantoor > Prinsengracht 400 / 1016 JB/ 020 689 51 00/ info@academieartemis.nl

De locatie is gevestigd middenin bruisend, inspirerend Amsterdam, zodat trends op de voet gevolgd kunnen worden en de mogelijkheden tot samenwerking met het bedrijfsleven en andere opleidingen en organisaties legio zijn. Prinsengracht 400 beschikt over een atelier en een grote binnentuin.

Verzuim/ziekmelding

Verzuim/ziekmeldingen moeten op de lesdag zelf voor 9:00 uur gemeld worden bij de onderwijs coördinator van het betreffende studiejaar en amsterdam@academieartemis.nl

More

Gastdocentschap

Academie Artemis heeft een netwerk van meer dan 200 beroepsprofessionals die als gastdocent hun praktijkervaring, kennis van en passie voor het vak willen overbrengen aan onze studenten.
Dit maakt Academie Artemis tot een platform van vakkennis, praktijkervaring en passie voor het vak.

Academie Artemis is altijd geïnteresseerd in enthousiaste beroepsprofessionals die naast hun reguliere werkzaamheden in het beroepenveld op freelance basis gastlessen willen geven. Je wordt als gastdocent ingehuurd voor een lesblok in jouw vakgebied, variërend van 7 tot 10 weken.

Als voorwaarde stellen we dat je beschikt over aantoonbare ervaring in de beroepspraktijk en het werkveld (minimaal 4 jaar) en een afgeronde HBO opleiding.

Vind je het leuk en inspirerend om als gastdocent jouw kennis en kunde aan onze studenten over te dragen en voldoe je aan bovenstaande voorwaarden?

Stuur dan je CV en een korte motivatie naar:
docentenbureau@academieartemis.nl.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Om een indruk te krijgen van ons onderwijs, de academie en onze studenten raden wij je aan om één van onze Open Dagen te bezoeken.

 

More

image: Rosie Chomet

image: Rosie Chomet

VACATURE ASSISTENT ONDERWIJS COORDINATIE   

24 uur per week

 

Omschrijving bedrijf

Academie Artemis is de enige hbo-opleiding voor Allround Styling. Wij bieden de voltijd opleiding Bachelor Allround Styling en een deeltijdopleiding aan naast verschillende cursussen.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Binnen de rol van onderwijsassistent sta je midden in het onderwijsteam en ondersteun je de onderwijs coördinatoren op het gebied van onderwijsplanning en de logistiek hiervan, alsmede de ondersteuning bij lopende projecten en onderwijsadministratie. Je draagt bij aan goede communicatie tussen de opleiding en de studenten en gastdocenten. Daarnaast werk je nauw samen met collega onderwijscoördinatoren, studieloopbaanbegeleiders en assistent(en) onderwijscoördinatie.

Profiel werknemer

We zijn op zoek naar iemand die gevoel heeft voor processen en teamdynamiek en – door deel te nemen en mee te denken – het team helpt de projecten en onderwijsprocessen goed uit te voeren. Het functieprofiel vraagt om een accurate en doortastende persoonlijkheid en naar iemand die nauwkeurig werkt, communicatief vaardig is en snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Als persoon:

 • Ben je sociaalvaardig en toegankelijk;
 • Ben je flexibel en breed inzetbaar;
 • Ben je proactief en ondernemend;
 • Heb je enige kennis van ICT;
 • Ben je iemand die denkt in oplossingen;
 • Ben je een enthousiaste teamspeler.

Qua opleiding en achtergrond:

 • Minimaal een passende MBO+ of HBO diploma.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

 

Wat bieden wij

 • Een leuke baan midden in het centrum van Amsterdam
 • Een jaarcontract van 1 mei 2022 t/m 1 mei 2023 voor 24 uur per week
 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring
 • Een plezierige, sociale en gezellige werkomgeving

Solliciteren

Stuur je CV en motivatie aan Academie Artemis t.a.v. Eveliene Schurer:

e.schurer@academieartemis.nl

We kijken uit naar jouw reactie!

 

 

 

 

 

Heb je interesse om als gastdocent voor ons te werken? Kijk dan hier.

Denk je op een andere manier bij te kunnen dragen aan onze Academie? Wil je misschien een lezing of workshop geven, of heb je een voorstel voor een samenwerking? Neem dan contact op via info@academieartemis.nl.

More