Contact

Academie Artemis is gevestigd in Amsterdam.

Amsterdam Hoofdkantoor > Prinsengracht 400 / 1016 JB/ 020 – 689 5100/ info@academieartemis.nl

Amsterdam Dependance> Prinsengracht 437

De locaties zijn gevestigd middenin bruisend, inspirerend Amsterdam, zodat trends op de voet gevolgd kunnen worden en de mogelijkheden tot samenwerking met het bedrijfsleven en andere opleidingen en organisaties legio zijn. Prinsengracht 400 beschikt over een atelier en een grote binnentuin. De dependance bestaat uit twee grote verdiepingen met atelierruimte en workshopruimte. Deze ligt op 10 minuten loopafstand van de hoofdlocatie.

 

More

Gastdocentschap

Academie Artemis heeft een netwerk van meer dan 200 beroepsprofessionals die als gastdocent hun praktijkervaring, kennis van en passie voor het vak willen overbrengen aan onze studenten.
Dit maakt Academie Artemis tot een platform van vakkennis, praktijkervaring en passie voor het vak.

Academie Artemis is altijd geïnteresseerd in enthousiaste beroepsprofessionals die naast hun reguliere werkzaamheden in het beroepenveld op freelance basis gastlessen willen geven. Je wordt als gastdocent ingehuurd voor een lesblok in jouw vakgebied, variërend van 7 tot 10 weken.

Als voorwaarde stellen we dat je beschikt over aantoonbare ervaring in de beroepspraktijk en het werkveld (minimaal 4 jaar) en een afgeronde HBO opleiding.

Vind je het leuk en inspirerend om als gastdocent jouw kennis en kunde aan onze studenten over te dragen en voldoe je aan bovenstaande voorwaarden?

Stuur dan je CV en een korte motivatie naar:
docentenbureau@academieartemis.nl.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Om een indruk te krijgen van ons onderwijs, de academie en onze studenten raden wij je aan om één van onze Open Dagen te bezoeken.

 

More

image: Rosie Chomet

image: Rosie Chomet

Sprankelende medewerker studentenadministratie – 24 uur 

Ben jij een communicatief vaardig persoon die energie krijgt van in een organisatie werken waar veel reuring is? En voldoe jij aan de functie-eisen? Reageer dan snel!

Functieomschrijving

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de gehele studentenadministratie. Jij houdt je o.a. bezig met aanmeldingen verwerken, dossierbeheer, archivering, telefoonbehandeling en mailafhandeling. Je verzorgt de contracten, correspondentie, stelt roosters op en houdt diverse databases bij. Je stelt de studentenaantallen en de stand aanmeldingen op en fungeert als aanspreekpunt voor studenten. Verder onderhoud je contact met externe partijen en verzorg je certificaten en diploma’s.

Profiel kandidaat

Je bent creatief, zelfstandig en positief ingesteld en schrikt niet van veel klantcontact. Je beschikt over een accurate een doortastende persoonlijkheid en werkt erg nauwkeurig. Daarnaast ben je representatief, communicatief vaardig en kan je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Functie-eisen

 • je beschikt over mbo+/ hbo-niveau;
 • werkervaring in een ondersteunende/administratieve functie;
 • snel kunnen oppakken van de werkzaamheden;
 • dienstverlenend en klantgericht;
 • verantwoordelijkheidsgevoel;
 • goede beheersing van het MS-officepakket
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Organisatie

Academie Artemis is de enige hbo-opleiding voor Allround styling.  Wij bieden de voltijdopleiding Bachelor Allround Styling en een deeltijdopleiding aan naast verschillende modulen.

Aanbieding

 • een leuke baan midden in het centrum van Amsterdam
 • een jaarcontract voor 24 uur in de week met flexibele werktijden
 • marktconform salaris afhankelijk van ervaring
 • een plezierige, sociale en gezellige werkomgeving

Ben je enthousiast geworden over de functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de e-mail vóór 4 juni 2019 naar e-mail: info@academieartemis.nl
Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend/in? Deel deze vacature.

More