Contact

Academie Artemis is gevestigd in Amsterdam.

Amsterdam Hoofdkantoor > Prinsengracht 400 / 1016 JB/ 020 689 51 00/ info@academieartemis.nl

De locatie is gevestigd middenin bruisend, inspirerend Amsterdam, zodat trends op de voet gevolgd kunnen worden en de mogelijkheden tot samenwerking met het bedrijfsleven en andere opleidingen en organisaties legio zijn. Prinsengracht 400 beschikt over een atelier en een grote binnentuin.

Verzuim/ziekmelding

Verzuim/ziekmeldingen moeten op de lesdag zelf voor 9:00 uur gemeld worden bij de onderwijs coördinator van het betreffende studiejaar en amsterdam@academieartemis.nl

More

Gastdocentschap

Academie Artemis heeft een netwerk van meer dan 200 beroepsprofessionals die als gastdocent hun praktijkervaring, kennis van en passie voor het vak willen overbrengen aan onze studenten.
Dit maakt Academie Artemis tot een platform van vakkennis, praktijkervaring en passie voor het vak.

Academie Artemis is altijd geïnteresseerd in enthousiaste beroepsprofessionals die naast hun reguliere werkzaamheden in het beroepenveld op freelance basis gastlessen willen geven. Je wordt als gastdocent ingehuurd voor een lesblok in jouw vakgebied, variërend van 7 tot 10 weken.

Als voorwaarde stellen we dat je beschikt over aantoonbare ervaring in de beroepspraktijk en het werkveld (minimaal 4 jaar) en een afgeronde HBO opleiding.

Vind je het leuk en inspirerend om als gastdocent jouw kennis en kunde aan onze studenten over te dragen en voldoe je aan bovenstaande voorwaarden?

Stuur dan je CV en een korte motivatie naar:
docentenbureau@academieartemis.nl.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Om een indruk te krijgen van ons onderwijs, de academie en onze studenten raden wij je aan om één van onze Open Dagen te bezoeken.

 

More

image: Rosie Chomet

image: Rosie Chomet

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DOCENTENBUREAU

24 – 32 uur per week

 

Omschrijving bedrijf

Artemis is hét opleidingsinstituut voor creatieve conceptontwikkelaars. Naast onze geaccrediteerde HBO Bachelor opleiding bieden wij een gevarieerd modulair cursusaanbod aan. De academie heeft een uitgebreid netwerk van beroepsprofessionals die als gastdocent hun praktijkervaring, kennis van en passie voor het vak overbrengen aan onze studenten.

Het Docentenbureau draagt zorg voor de werving en inzet van deze docenten. Ter ondersteuning hiervan zijn wij op zoek naar een

Administratief Medewerker Docentenbureau (0,6 – 0,8 fte).

 

Functieomschrijving & werkzaamheden

In deze functie heb je een ondersteunende en uitvoerende administratieve rol binnen het Docentenbureau. Je bent verantwoordelijk voor het volledige administratieve proces omtrent de periodieke inzet (per onderwijsblok) van onze gastdocenten, in nauwe samenwerking met de Coördinator Docentenbureau en de Onderwijsassistenten. Daarnaast draag je zorg voor een correcte financiële afwikkeling middels de verwerking en registratie van inkomende facturen van docenten.

Profiel werknemer

In deze functie ben je de administratieve schakel tussen het Onderwijsteam, het Docentenbureau en de financiële afdeling. Je bent een echte administratieve duizendpoot.

Als persoon:

 • kun je planmatig en onder tijdsdruk werken
 • ben je communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
 • ben je nauwkeurig en gefocust

Qua opleiding en achtergrond:

 • heb je minimaal MBO werk- en denkniveau
 • heb je bij voorkeur enige jaren ervaring in (onderwijs)administratie
 • ben je gewend om met privacygevoelige gegevens te werken

 

Wat bieden wij

 • Een leuke baan midden in het centrum van Amsterdam
 • Een jaarcontract, ingang per direct
 • 24-32 uur per week, werktijden flexibel in te delen (in overleg)
 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring
 • Een plezierige, sociale en gezellige werkomgeving

 

Solliciteren
Stuur je CV en motivatie aan Academie Artemis t.a.v. Martijn Feringa:

m.feringa@academieartemis.nl

We kijken uit naar jouw reactie!

 

 

Heb je interesse om als gastdocent voor ons te werken? Kijk dan hier.

Denk je op een andere manier bij te kunnen dragen aan onze Academie? Wil je misschien een lezing of workshop geven, of heb je een voorstel voor een samenwerking? Neem dan contact op via info@academieartemis.nl.

More