Werkveld

Als afgestudeerd Academie Artemis stylist ben je een toegevoegde waarde in uiteenlopende beroepspraktijken. Denk aan multinationals, retailers, grootwinkelketens, evenementenbureaus, MKB, internetbedrijven tot aan zorginstellingen, verzekeraars.

Artemis alumni zijn daar actief als marketeers, grafisch vormgevers, trendforecasters en product designers. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de vele functie waarin Artemis alumni werkzaam zijn. Ook werken meerdere alumni op freelance basis voor verschillende opdrachtgevers. Anderen hebben ervoor gekozen om zich aan te sluiten bij een start-up, of volgen hun persoonlijke visie en starten een eigen onderneming. Een aantal alumni hebben internationale carrières en werken bij bedrijven in onder andere Shanghai, Dubai en Londen.

Alumni werken bij gevestigde bedrijven zoals Viktor & Rolf, Marqt, Suit Supply, River Island, Hunkemöller, Hearst Magazines, Busr, Natwerk, America Today, G star, ICE International, Christine Boland en Wehkamp.

 

More

Stage

Studenten van de bacheloropleiding Allround Styling lopen tijdens de studie twee keer stage; een praktijkstage in het derde jaar en een onderzoeksstage in het vierde jaar. Bedrijven doen graag een beroep op stagiairs van Academie Artemis. De studenten zijn creatief en op de hoogte van huidige en toekomstige maatschappelijke ontwikkelingen. Daarbij kennen zij de consumentenbehoeftes en de marktwerking.

More